Seriestart nærmer seg med stormskritt, og som de fleste andre klubber har FK Tigerberget vært aktive i overgangsvinduet. Med ny trener på plass står spillere i kø for å joine klubben, og Jørg har foreløpig signert 5 nye spillere. En god blanding av talent og rutine, og samtlige har masse å bidra med sosialt. I de neste dagene blir det publisert intervjuer med de nye spillerne, for å gi fansen et innblikk i hvem de er og hva de kan tilby (alle har fått de samme spørsmålene).

Først ut er Geir Atle Salvesen, som er sønn av klubblegenden Geir Salvesen.

Hvem har du spilt for tidligere?
– Jeg har kun spilt på Randesund (RIL).

Hvor på banen spiller du?
– Sentral midtbane.

Hva er dine styrker som fotballspiller?
– Jeg liker å være med i krigen og smelle til i taklinger og hodedueller (hvor har han arvet det fra?? Red. anm.). Er også veldig fleksibel, så kan spille i flere posisjoner.

Hvilke ambisjoner har du for kommende sesong?
– Ønsker å utvikle meg mest mulig som fotballspiller, og selvsagt bidra til at vi vinner flest mulig kamper. Forhåpentligvis score noen mål. Men det viktigste er at vi har det gøy.

Hva er din favorittklubb?
– Jeg er Arsenalsupporter.

Favorittspiller/forbilde/idol?
– Har alltid sett på Thierry Henry som en av de aller beste.

Hvorfor har du signert for FK Tigerberget?
– Fordi det virker som en super gjeng å spille fotball med, og ha det gøy sammen på fritida også. Liker at det er så sosialt.

Hva kan du bidra med på det sosiale?
– Er selv veldig sosial, og liker å ha det gøy sammen med mange folk. Jeg føler jeg er omgjengelig og kan lage god stemning og liv i leiren.

Hvem er kulest i FK Tigerberget?
– Alle er kule sammen som ei gruppe. Og hver enkelt er kul på sin måte.

Da er det bare å ønske Geir Atle velkommen til klubben. Et nytt rivjern på midtbanen, som kanskje en vakker dag følger i sin fars fotspor, og blir kaptein for de gul/svarte. Kan for øvrig tilføye at Geir Atle ikke sier nei til en GT eller øl på byen, i tilfelle noen av fansen ser han på et av byens vannhull.