FK Tigerberget består av flere vennegjenger, samt innslag av enkeltindivider, som har funnet hverandre gjennom sin interesse for fotball. Spillernes bakgrunn spenner seg fra eliteseriespill til backplass på lilleputtnivå, altså «litt av alt».

Klubben ble stiftet i 1993 og hadde sitt utspring fra supporterklubben til IK Start (derav navnet), men er i dag uavhengig og uten tilknytning til nevnte supportergruppering. FK Tigerberget har i dag tre lag i organisert seriespill. Ett seniorlag i som spiller i 5. divisjon, ett oldboyslag M34 og ett lag i veteran M40.

Tigerberget har vel det en kan kalle «det beste miljøet» både på og utenfor banen. Det arrangeres ofte happenings med medlemmene, hvor vi samles til fest og moro, ettersom klubben har opparbeidet seg en god og sterk kapital.

Dette kan være sommerfester hvor en leier inn damene fra det Svenske beach-volleyball laget som består av 14 nydelige skapninger, eller om det er å reise på turer til Praha eller Ibiza. (Er det rart vi er 50 medlemmer pr dags dato??). Flesteparten av medlemmene digger beach volley og prøver derfor som oftest å gå for den løsningen hvert år. Treningsleiren som arrangeres en gang i året på våren, har som alltid gått til Danmark hvor gresset og pilsen er grønnere.