FK Tigerberget vs Tobienborg FK

5. divisjon avd 2
2016
vs
08/04/2016
Stilling: 1 - 1

Kamprapport

Serieåpningen er unnagjort, og guttene i gult og svart måtte ta til takke med ett poeng i en jevn batalje mot naboene på Lund. Tigerberget tok ledelsen tidlig i første omgang ved Alex, men Tobienborg utlignet litt før pause.

Det var stor spenning knyttet til årets første seriekamp, med ny trener og flere nye spillere på plass. Treningskampene har vært veldig bra, med 12-0 i målforskjell på tre kamper. Skader og forfall grunnet arbeid gjorde at laget i premieren var noe svekket, men allikevel stilte vi med et sterkt lag: Bjarte – Thor, Bjarne, Stian, Dag Ronny – Stein Erik, Alex, Raymond (k) – Donko, Dokkis, Peter. På benken: Mikal, Koveland, Kenneth T, Christian og Kolla.

Kampen begynte noe  nervøst, hvor ingen av lagene fikk etablert noe spill og med en del feilpasninger. Typisk serieåpning. Etter 11 minutter fikk vi frispark på høyresiden, og Thor legger et nydelig innlegg som Tobienborg ikke får klarert. Etter noe klabb og babb havner ballen hos Alex, som feier ballen i mål. 1-0 og vi fikk åpningen vi ønsket. Omgangen gikk sin gang uten at noen av lagene kom til store sjanser. Gjestene hadde et par friske forsøk på frispark fra langt hold, og så, etter 33 min, kom utligningen etter et velplassert langskudd. Stillingen holdt seg til pause.

Tigerberget stilte uforandret til andre omgang, som ble en jevnspilt affære. Tobienborg hadde mye ball, uten å skape de store sjansene, mens Tigerberget var farlig frampå på kontringer. Skader på Dokkis og Alex sørget for litt omrokkeringer ut over i omgangen. Christian kom inn som venstre ving og skjøv Donko inn som spiss, mens Mikal overtok som høyreback, og Thor avsluttet kampen på midtbanen. Mot slutten av kampen var vi nærme scoring, både ved Bjarne, Christian og Peter, men det ble med forsøkene og vi måtte ta til takke med uavgjort.

Det var positive ting å ta med seg videre, spesielt defensivt, hvor vi stort sett hadde kontroll. Midtbanen var også fremragende. Tigerbergets beste var Stein Erik, som dominerte midtbanen og virker å være i kjempeform, men også Thor og Bjarne utmerket seg.

Neste kamp er borte mot Lyngdal 2 førstkommende mandag.

Stadioninformasjon

Kristiansand Kunstgress

Lagoppstilling

4. Stian Bøe Johansen
11. Raymond Throne
3. Dag Ronny Bordvik
Morten Dokkedal
Peter Drabløs
Stein-Erik Spro Johansen
Kenneth «Donko» Sørensen
Bjarte Antonsen
Bjarne Tautra Hoen
Thor Larsen
Alex Giovanny OhnstadMål

Innbyttere

10. Erik Koveland
24. Kolbjørn Korsmo
38. Kenneth Throne
Mikal GarrodInnbytter
Christian ArntzenInnbytter